Ine Cornelis

Dr. Cornelis is afgestudeerd als dierenarts in 2008 aan de Faculteit Diergeneeskunde (Universiteit Gent). Aansluitend heeft zij gedurende één jaar een roterend internship gevolgd aan de Vakgroep Kleine huisdieren (Faculteit Diergeneeskunde) te Merelbeke. In oktober 2009 is Dr. Cornelis gestart aan haar specialisatie opleiding (residency) in de neurologie, welke zij met succes heeft afgerond in 2014 met het behalen van haar Europees specialisten diploma (Diplomate of the European College of Veterinary Neurology).

Tegelijkertijd is zij ook begonnen aan een doctoraatsonderzoek over de diagnose, behandeling en prognose van meningoencefalomyelitis van onbekende oorsprong bij de hond (o.l.v. Dr. Sofie Bhatti, Prof. L. Van Ham, Dr. Steven De Decker (Royal Veterinary College Londen), en Dr. I. Gielen). Van november 2014 tot november 2015 heeft zij gewerkt als Staff Clinician in Neurology and Neurosurgery aan de Royal Veterinary College in Londen.

Sinds november 2015 werkt Dr. Cornelis als assistent aan de afdeling neurologie van de Vakgroep Kleine Huisdieren, waar zij het werk als clinicus combineert met de afwerking van haar doctoraat.

Nieuwsbrieven

Voor de eigenaar

Voor de dierenarts

Menu sluiten