Epicentrum

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U kan op eigen initiatief op consultatie komen (na het maken van een afspraak) of u kan naar ons doorverwezen worden door uw eigen dierenarts (na het maken van een afspraak). Op de dag van de consultatie zal uitgebreid naar uw verhaal geluisterd worden en zal uw huisdier volledig klinisch en neurologisch onderzocht worden door één van onze “Epicentrum”-teamleden. Controleafspraken worden best altijd door de dezelfde collega gedaan, gelieve de naam van het teamlid die uw hond of kat heeft gezien te vermelden aan het onthaal.

Als u specifiek door één van de collega’s wil gezien worden, gelieve dit dan door te geven aan de receptie. Controleafspraken worden best altijd door de dezelfde collega gedaan, gelieve dit ook door te geven aan het onthaal.

Wij zullen op basis van bovenstaande onderzoeken bepalen of uw huisdier lijdt aan epilepsie, en we zullen ook nagaan of er een onderliggende oorzaak voor de epilepsieaanvallen aanwezig is. De basis onderzoeken (zoals vb. bloedonderzoek) gebeuren de dag zelf. Een MRI-scan van de hersenen (http://orsami.be) wordt meestal gepland, tenzij de planning het toelaat om het de dag zelf te doen.

Graag ontvangen we de ingevulde vragenlijst, reeds gedane onderzoeken (vb. bloedonderzoek(en)), video-fragment van de aanval op voorhand.

Afspraak maken?

Hoe ?

U kan uw afspraak telefonisch vastleggen
op 09 264 77 00 tussen 8u & 16u.

Voor een spoedafspraak in noodgevallen kan u bellen
naar 09 264 76 75 (buiten de diensturen/weekend/feestdagen). 

Prijs ?

1ste epilepsie-consult: 100 euro (incl. BTW) (excl. bloedonderzoek, medicatie, …)

Inclusief MRI-scan hersenen en onderzoek van hersenvocht: 1000-1200 euro

Vervolgconsult epilepsie: 35 euro (incl. BTW) (excl. bloedonderzoek, medicatie, …)

Vragenlijst

Informatiefolders

Voor artsen

Doorverwijzen

Wil u als dierenarts een patiënt naar ons doorverwijzen? Vul dan het formulier in met de details van uw patiënt en uw bevindingen. 

Noodsituaties thuis, wat te doen?

Wat te doen

Bekijk hier enkele tips om een aanval van epilepsie zo snel mogelijk te stoppen.

Sowieso staan wij 7d/7d en 24h/24h paraat om jullie hierin bij te staan met advies of indien de behandelingen niet helpen om jullie dier te hospitaliseren.

Nieuwsbrieven

Voor de eigenaar

Voor de dierenarts

Menu sluiten